Subsidieadvies op maat

          

"Dromen worden werkelijkheid als je sterk genoeg bent om erin

te geloven"

Persoonlijk contact, duidelijke afspraken en een flexibele opstelling kenmerken mijn manier van adviseren. Het eindresultaat staat voor mij voorop. Ik stippel met u de juiste route uit en neem u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen.

 

Inventarisatie

Samen met u inventariseer ik de wensen die er zijn en maken we een plan van aanpak om tot een kansrijke fondsenwerving te komen. Een realistisch en tegelijk ambitieus doel is hierbij het uitgangspunt. 

 

Aanvraagprocedure

Weet u welke fondsen allemaal actief zijn op dit vlak? Welke fondsen zijn kansrijk en geschikt om aan te schrijven? Door mijn kennis en ervaring ben ik goed op de hoogte van de mogelijkheden en voorwaarden. Hierdoor is de kans groot dat er genoeg geld kan worden aangetrokken om uw project tot een succes te maken. 

 

Afronding

Mijn werk stopt niet na succesvolle fondsenwerving. Dit is voor u het moment waarop de plannen van start kunnen gaan. Belangrijk hierbij is dat de subsidievoorwaarden nageleefd worden. Samen met u bewaak ik de naleving van deze subsidievoorwaarden en kan ik ondersteunen bij de subsidie-afwikkeling.

 

Tarieven

Benieuwd naar mijn tarieven? Ik werk op basis van no cure no pay waarbij ik pas iets in rekening breng als er subsidie toegekend is. Zo loopt u geen risico en kunt u rekenen op mijn volledige inzet.

Elke opdracht kan anders zijn en daarom stem ik mijn tarief en voorwaarden graag persoonlijk met u af.